İpek Kirpik

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Takma kirpiklere nazaran daha uzun süre kullanılan ipek kirpikler kadınlar tarafından son zamanlarda çokça tercih edilen bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu makalede de sizlere ipek kirpikler hakkında ayrıntılı bilgiler vereceğiz. Yazımızı okuyarak neden ipek kirpik tercih etmeniz veya etmemeniz gerektiği hakkında fikir edinebilirsiniz. 

İpek Kirpik Uygulaması


İpek Kirpik
Günlük takma kirpik kullanmak kullanımı yayıldığından beri kadınların bu uzun kirpikleri daha zahmetsiz ve daha uzun süreli kullanma istekleri sonucunda ipek kirpikler ortaya çıktığında oldukça fazla talep görmeye başlayan bir uygulama halini aldı. Protez kirpik de denilen ipek kirpikler takma kirpiklere oranla daha doğal görüntü sağlamaktadır. İpek kirpik uygulaması yaklaşık 2 saatlik bir işlemdir, ve bu işlem sonrasında aylarca çıkmayan uzun ve takma kirpiklere sahip oluyorsunuz. Ama unutmayın ki ipek kirpiklerin çıkarılması için de profesyonel işlemler gerekiyor.






İpek Kirpik Yaptıranlar



Son yıllarda yeni çıkan her üründe olduğu gibi hollywood yıldızlarının güzellik sırrı diye pazarlanan bir ürün olarak karşımıza çıkan ipek kirpikler artık Türkiye'de de son derece yaygındır. Ancak ipek kirpik yaptıranlar aslında çok da memnun değiller, ipek kirpik yaptıranların başlıca sorunu kirpiklerin sert ve göze batması ve çok yapay durmasının yanında uzun süre kalmasından kaynaklanan rahatsızlıklardır. İpek kirpik yapılırken en önemli husus kirpiği takacak kişinin ustalığı ve malzeme kalitesidir. 

İpek Kirpik Fiyatları


İpek kirpik tabi ki malzeme kalitesine göre fiyatlandırılan bir üründür. Ancak burada işçiliği yapan merkezlerin de işçilik ücreti olarak yüksek miktarlar istemekteler. İpek kirpik çok değişken fiyatlarda karşımıza çıkmaktadır, 20 lira ile 200 lira arasında değişen ücretler söz konusudur. İpek kirpiğin yapıldığı merkezlerin bir çoğu lüks semlerde fiyatı arttırmaktadır. Yani 200 lira verdiğiniz ipek kirpik en kaliteli ipek kirpik olmadığı gibi 40 liraya yaptıracağınız uygulamaya da dandik diyemezsiniz. Ancak ipek kirpik yaptırmadan önce iyi düşünün çünkü çeşitli zararları olan bir uygulamadır.


İpek Kirpik Zararları




İpek kirpik uygulamasının zararları kullananlar tarafından dile getiriliyor. İpek kirpik yapıştırıcısı gözlerde sulanma, yanma ve geçici görme hasarları yarattığı söyleniyor. Ancak en önemli zararı kirpik dökülmesine neden olmasıdır. Ayrıca eğer yüzüstü uyumak gibi bir alışkanlığınız varsa ipek kirpik yaptırmamanızı öneririm. Eğer kirpikleriniz yanmadı veya kirpik dökülmesi gibi aniden ortaya çıkan bir sorununuz yoksa ipek kirpik yaptırmanız çok da gerekli değildir.




Ayrıca kirpik gürleştirme yazıma bakabilirsiniz.

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

İpek Kirpik
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş