Kirpik Serumu

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Kirpik serumu içerisinde farklı bileşikler barındıran ve kirpikleriniz için yararlı olan sıvımsı bakım kozmetik ürünüdür. Kirpik serumlarını piyasadan direk satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda evde belli maddeleri karıştırarak kendinizde de yapabilirsiniz.  Aşağıda elde edeceğiniz malzemeler ile son derece sağlıklı bir kirpik serumunu nasıl yapacağınız aktarılmaktadır. İyi okumalar dileriz. 

Kirpik Uzatıcı Serum 

Kirpik Serumu

Kirpik serumu denildiğinde akla ilk kirpik uzatıcılar gelir. Kirpik serumları genelde kozmetik sıvı ürünler veya yağ formları olarak satılır. Kirpik serumları ayrıca fiyatı pahalı maddelerdir. Aslında maliyetlerin yüksek olmasından dolayı değil böyle bir algı oluşturulduğu için fiyatlar pahalıdır.  Fakat alternatif olarak bu serumlar evde de yapılabilir ve içerisinde kimyasal var mıdır ? kaygısından da kurtulunabilir. 


Kirpik Serumu Faydaları



Kirpik serumları genelde kirpikleri uzatma amaçlı kullanılan ürünlerdir. Kirpik dökülmesi vb. sorunlar içinde kullanılırlar. Benim tarifini vereceğim kirpik serumu kükürt, keratin, b5 vitamini, hint yağı c vitaminli yağ ve e vitamini içeren bir serum olacak bu maddelerin bir kısmı yağlı diğperleri suda çözünen maddeler bu yüzden iki serumu ayrı ayrı hazırlayıp kullanacaksınız. Böylece kirpiklerinizin ihtiyaç duğruğu bakımı yapmış olacaksınız. Ayrıca kirpik gürleştirme için de ideal bir serum bu tarifini vereceğim serum.



Kirpik Serumu 1

Kirpik uzatmak için kükürt, keratin, b5 vitamini karışımı. Bunlar suda çözünen maddelerden oluşuyor.


  • 10 ml kükürt
  • 10 ml keratin
  • 10 ml b5 vitamini




Maddeleri boş bir bardak vb kapta iyice karıştırın sonra ağzı kapalı şişeye doldurun. kendi şişelerini de kullanabilirsiniz.

Kirpik Serumu 2



Kirpik uzatmak için hint yağı, e vitamini, c vitaminli yağ karışımı. Bu serum yağda çözünen maddelerden oluşmakta.


  • 10 ml hint yağı
  • 10 ml e vitamini
  • 10 ml c vitaminli yağ


Yağları boş bir bardak vb. kapta iyice karıştırıp kendi şişelerine geri doldurun.

Kirpik Serumu Kullanımı


Akşam bir kulak çubuğu yardımıyla önce keratinli karışımı kirpik diplerine sürünüz. Daha sonra yağlı karışımını tekrar kulak çubuğu yardımıyla kirpik diplerinize sürünüz. Bu uygulamalar esnasında gözlerinize kaçırmamaya özen gösteriniz.


Serumu akşamları uygulayabilirsiniz. Boş fırçalı bir kap bulursanız o kabın içerisine de bu serumu ilave ederek kullanabilirsiniz. Her iki serumdan da 5 er damlayı boş ambalaja doldurup, alırken çalkalayarak fırçayı döndürerek serumu alıp kirpiklerinize kullanabilirsiniz.

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Kirpik Serumu
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş